Een Nederlands Huel alternatief.

17 mei 2019

Waarschijnlijk heb je recent een advertentie van Huel voorbij zien komen, complete maaltijden in poedervorm. Een super gemakkelijke manier om gezond te eten en zeker te weten dat je alle benodigde vitaminen en mineralen binnenkrijgt.

Huel is een merk uit Engeland. Daar is natuurlijk niets mis mee, we bestellen tegenwoordig vanalles uit het buitenland. Maar wist je dat er ook Nederlandse bedrijven zijn die soortgelijke maaltijdshakes ontwikkelen en verkopen?

Eén daarvan zijn wij: Queal, een samenvoeging van de woorden quick en meal. We verzenden zeker niet alleen naar klanten in Nederland - sterker nog: onze gezonde, complete maaltijden gaan de hele wereld over - maar willen jou als Nederlander wel graag in een notendop vertellen waarom kiezen voor Queal best wel wat voordelen heeft:

Nederlandse complete maaltijdshakes.


Morgen al in huis.

Huel is in Nederland niet in een fysieke winkel te koop, maar eenvoudig online te bestellen via hun webshop. Het nadeel hieraan is dat het even zal duren voordat je producten daadwerkelijk in huis hebt. Queal ligt op dit moment ook nog niet in de schappen, maar voor zendingen binnen Nederland geldt wel: morgen al in huis, wanneer je voor 21:00 bestelt.

Starten met complete maaltijden.

Huel biedt een startpakket aan, inclusief t-shirt en shaker, voor klanten die hun eerste bestelling plaatsen. Hier bij Queal kun je kiezen tussen een Taste Tester of een Try-out Deal, proefpakketten die je met korting kunt aanschaffen. Beide pakketten bevatten geen fancy t-shirt of andere onnodige add-ons, alleen ons brede assortiment aan gezonde maaltijden, een scoop en een goede shaker.

Als je helemaal weg bent van Queal en langer bij ons blijft, staan er veel coole gifts voor jou te wachten die je gratis aan je bestellingen kunt toevoegen!

Het kan zijn dat je Queal nog niet eerder voorbij hebt zien komen via advertenties. We hebben de bewuste keuze gemaakt organisch te groeien en onze focus te leggen op het verbeteren van onze recepturen en productontwikkeling.

Kleine hoeveelheid bestellen.

Een zak Huel poeder bevat 28 maaltijden. Dit is handig als je al weet hoe het smaakt, maar wat nu als je zo’n zak besteld en het helemaal niet lekker vindt? Hier bij Queal zul je daar geen last van hebben. Onze zakken Steady poeder bevatten 3 maaltijden, je kunt kleine hoeveelheden bestellen en mag ongeopende zakken zelfs retourneren. Ohja, nog een pluspuntje: we hebben verschillende dieet types (normaal, hoger in eiwitten, minder calorieën en veganistisch) én veel verschillende smaken waar je uit kunt kiezen.

De Queal community.

Last but not least, wij hier op kantoor + alle leden van ons geweldige Queal community staan altijd voor je klaar met een persoonlijk antwoord! Heb je een vraag of ben je gewoon op zoek naar wat ervaringen? Je kunt ons altijd (in het Nederlands of Engels) mailen of een berichtje plaatsen op het forum.

Ben je er klaar voor Queal te proberen? We kunnen niet wachten te horen wat je er van vindt!

Bezoek onze shop.

Help?